phone menu

Igienizare auto

Igienizarea auto se face cu aparatură profesională care produce ozon, având ca efect distrugerea microorganismelor, bacteriilor, virusurilor, mucegaiurilor și altor organisme dăunătoare care produc mirosuri neplăcute în habitaclul mașinii și au efecte nedorite asupra organismului uman.

Scapă de mirosurile neplăcute din mașină

Ce presupune igienizarea auto?

Igienizarea auto are la bază producerea de ozon care se eliberează în habitaclul mașinii, acolo unde este nevoie de dezinfectare. Igienizarea cu ozon este cea mai eficientă metodă de îndepărtare a mirosurilor neplăcute, pentru că ozonul elimină prin oxidare microorganismele care stau la baza acelor mirosuri neplăcute. Astfel, mirosurile sunt îndepărtate complet, nu doar acoperite cum se întâmplă în cazul altor metode.

Preț igienizare auto cu ozon: 150 100 lei (durată 15-30 minute)
Programează o intervenție

Cum se face igienizarea și cât durează?

Procesul de igienizare presupune introducerea în habitaclu și punerea în funcțiune a unui aparat de produs ozon și pornirea ventilației pentru a împrăștia substanța dezinfectantă în toată incinta și în toată tubulatura sistemului de aer condiționat. Durata procedurii de igienizare variază în funcție de gradul de contaminare între 10 și 30 de minute.

Se poate face igienizarea și la domiciliu?

Da. Avem echipe de intervenție mobilă și putem realiza procesul de igienizare auto direct la tine acasă. Dacă preferi să reduci costurile de transport, poți veni cu programare și la sediul nostru.

Programează o intervenție