phone menu

Servicii oferite

Îți prezentăm în continuare serviciile pe care le oferim. Pentru mai multe detalii ne poți contacta prin e-mail sau telefonic.

Reparații instalații de climatizare auto

Ai încărcat cu freon auto și tot nu răcește? Încarci în fiecare an instalația? Aerul condiționat la mașină pare că nu răcește suficient? Este posibil ca instalația să nu fie etanșă sau să existe o defecțiune în sistem. Sună-ne și te programăm la noi în service pentru o diagnoză! Suntem service autorizat R.A.R. și A.G.F.R. pentru reparații sisteme de climatizare auto și încărcare cu freon auto. Oferim servicii de reparații pentru sistemele de aer condiționat. Înlocuim compresoare de climă, țevi sau radiatoare sparte, ventile sau senzori de temperatură și presiune defecți.

Încărcare freon auto

Încărcarea cu freon auto (agent refrigerant R134a sau R1234yf) este un serviciu esențial pentru sistemele de climatizare și răcire. Agentul refrigerant comun folosit în vehicule este de obicei R134a sau mai noul agent ecologic R1234yf. Serviciul de încărcare freon auto este conceput pentru a menține performanța optimă a sistemului de răcire. Acesta implică înlocuirea agentului refrigerant din sistem pentru a restabili capacitatea de răcire eficientă.

Detalii încărcare freon auto

Igienizare cu ozon și eliminarea mirosurilor neplăcute din habitaclu

Igienizarea cu ozon este un proces prin care ozonul este utilizat pentru a dezinfecta și curăța diferite suprafețe și medii. Ozonul (O₃) este un gaz format din trei atomi de oxigen și are proprietăți puternice de oxidare și dezinfectare. Ozonul utilizat în procesul de igienizare este produs prin generatoare de ozon special concepute. Ozonul este un agent puternic de oxidare, capabil să distrugă microorganisme, bacterii, virusuri, mucegaiuri și alte organisme dăunătoare. Atunci când este aplicat într-un spațiu închis, ozonul interacționează cu aceste organisme și le distrug prin oxidare, neutralizând mirosurile neplăcute.

Detalii igienizare auto