phone menu

Prețuri încărcare freon auto

Oferim prețuri competitive pentru încărcare freon auto, atât la service-ul nostru cât și la domiciliul clientului. Serviciul de încărcare freon auto la domiciliu este valabil doar în București și județul Ilfov.

Încărcare freon auto ecologic R1234YF

Preț încărcare freon auto R1234YF: 80lei/100g* (nu mai puțin de 400 lei)

* Prețul se calculează raportat la dimensiunea instalației (cantitatea de freon recomandată de producător pentru fiecare mașină în parte) și nu se ia în calcul cantitatea care se recuperează de pe instalație. De asemenea, valoarea minimă pentru acest tip de refrigerant este de 400 lei. De exemplu, o mașină care are instalația de aer condiționat de 600g, va plăti 480 lei. Dacă instalația are dimensiunea de 400g, nu va plăti 320 lei, ci 400 lei, valoarea minimă pentru acest tip de refrigerant.

Încărcare freon auto R134a

Preț încărcare freon auto R134a: 40lei/100g** (nu mai puțin de 200 lei)

** Prețul se calculează raportat la dimensiunea instalației (cantitatea de freon recomandată de producător pentru fiecare mașină în parte) și nu se ia în calcul cantitatea care se recuperează de pe instalație. De asemenea, valoarea minimă pentru acest tip de refrigerant este de 200 lei. De exemplu, o mașină care are instalația de aer condiționat de 600g, va plăti 240 lei. Dacă instalația are dimensiunea de 400g, nu va plăti 160 lei, ci 200 lei, valoarea minimă pentru acest tip de refrigerant.

Preț igienizare habitaclu

Preț igienizare auto: 100 lei

Operațiunea de igienizare auto se execută cu un aparat special care produce Ozon, aceasta fiind cea mai eficientă metodă de igienizare. Ozonul neutralizează microorganismele care sunt responsabile pentru mirosurile neplăcute, iar acestea dispar, nu sunt doar acoperite cum se întâmplă în cazul altor metode de igienizare.

Preț intervenție la domiciliu

Preț deplasare: 100 lei

Putem executa toate serviciile oferite și la domiciliu, în condiții la fel de bune ca și în service-ul nostru. Mașinile de intervenție sunt echipate complet, cu tot ce au nevoie pentru ca tu să te bucuri de servicii profesionale și să economisești timp.

La costul deplasării se poate adăuga o taxă de 50 de lei pentru generatorul de curent, doar dacă nu ne poți pune la dispoziție o sursă de curent de la rețea, sursă la care ne putem conecta cu un cablu lung de 50m. Serviciul de deplasare este disponibil doar pentru București și împrejurimi, iar dacă se depășește centura, se adaugă un cost suplimentar de 2 lei/km, calculat de la centură până la adresă.

Programează o încărcare cu freon